Träningsprogram #1 - 4 veckor hemmaträning

TRÄNINGSPROGRAM #1

Ett hemmaträningsprogram på fyra veckor där vi kommer blanda både kondition och styrka

Det här träningsprogrammet är för dig som kanske känner dig lite vilsen i träningen. Du kanske inte har tränat på några månader eller år eller så känner du bara att du vill ha lite mer kunskap, inspiration och tips när det kommer till övningar och upplägg.

Antingen kan du följa detta upplägg under fyra veckor eller så kan du välja att göra det hur många gånger du vill. Se dessa fyra veckor som en perfekt uppvärmning för att kanske senare våga göra liknande saker fast med vikter, eller se dessa fyra veckor som ett test för att se om denna typ av träning är något för dig.

Målet för mig är att under dessa veckor är i alla fall att förhoppningsvis sprida lite kunskap och glädje kring träning och förhoppningsvis kunna förmedla hur otroligt bra man mår av att röra på sig. <3

Utrustning: En yogamatta/träningsmatta och resistance bands. Går dock att klara sig utan banden men ha helst sånna för att kunna göra alla övningar ordentligt!

Produkten består av totalt fem stycken pdf-filer. En innehåller hela programmet och de andra fyra är de fyra träningsveckorna uppdelat i varsin pdf.

*Observera att detta är ett färdigt träningsprogram, detta är alltså inte en personlig träningsplan. Jag svarar gärna på frågor om träningsprogrammet men det ingår inte personlig coachning som vid personlig träning online.


Du får 6 PDF

Köp
  • 349,00 kr