Träningsprogram #2 - Hemmaträning 2.0

Ännu ett träningsprogram på fyra veckor är här! Detta är precis som det första programmet utformat för att man ska kunna göra alla pass hemma med så lite utrustning som möjligt. En skillnad är dock att i detta program får man tydliga exempel på hur man kan anpassa programmet till sin träning på gym/crossfit-boxen om man hellre vill det.

Jag har verkligen ansträngt mig för att detta program ska gå att anpassa som bra som möjligt, till alla oavsett nivå. Det finns förslag på hur man kan göra det enklare, svårare och allt däremellan.

Programmet är crossfit-inspirerat i upplägget men håller en tekniskt enkel nivå även om passen självklart är jobbiga och utmanande.

Förutom själva träningsprogrammet så ingår även en pdf-fil bestående av 14 sidor med rekommendationer om kost och återhämtning. Ingenting diet-liknande utan bara viktiga saker att påminna sig själv om gällande sömn, vatten, kosttillskott, mellis osv.

Utrustning:
En yogamatta/träningsmatta + kettlbell 8-16 kg eller en ryggsäck att fylla med förslagsvis mjölkpaket, stenar, böcker osv..

*Observera att detta är ett färdigt träningsprogram, detta är alltså inte en personlig träningsplan. Jag svarar gärna på frågor om träningsprogrammet men det ingår inte personlig coachning som vid personlig träning online.

Kom ihåg: du får alltid anpassa programmet precis som du själv vill. Ta bort, lägg till, byt ut. Se programmet som något att utgå ifrån och kom ihåg att när jag gjort detta program så kan jag omöjligen veta exakt just dina förutsättningar. Lova bara mig att aldrig vara besviken på dig själv för att något känns jobbigt, lyssna på din kropp och ta dina egna beslut för vad som känns bra för dig! <3


Du får 2 PDF

Köp
  • 349,00 kr